De ce am facut trecerea de la tv la pictura?

       As spune ca nu a fost o trecere brusca, ci a fost un proces de schimbare a perspectivei de viata. Perioada de modelling si tv, a fost „cea mai frumoasa copilarie” a vietii mele. Am actionat la impuls, am facut tot ce am crezut ca pot sa fac. In aceasta perioada am invatat si am cunoscut curajul, increderea in mine, am invatat trucuri despre limbajul televiziunii, am cunoscut oameni care mi-au fost familie pentru scurte perioade de timp, am descoperit ca pot juca diferite roluri in seriale, reclame si chiar in viata mea.  Televiziune este si va fi „acasa” pentru mine.
           Consider ca cea mai buna sursa de inspiratie este propria ta persoana. Doar asa ii poti inspira si pe ceilalti.Cu propriile experiente, cu incercari, cu reusite, sau chiar esecurile din viata ta.  Ca exemplu, am urmat liceul de arte plastice din Focsani, si am ales sa incep o alta facultate cu profil diferit, insa „pictura” m-a lasat plec doar o perioada de timp, moment in care am realizat ca vreau sa traiesc profund, creativ, si liber. Asa am  renastere a fiintei mele, am revenit la trairile interiore, care mi-au accelerat motivatia, determinarea si pasiunea pentru pictura. Toata acestea fac parte din mine, si ma incarca zi de zi.
         Acum pictura este meseria mea de baza, si in timp m-a ajutat sa evoluez si sa dezvolt un proiect drag mie. Este un proiect „bebelus”, din februarie anul acesta. Sunt curioasa si entuziasmata de acest proiect! Este un magazin online, momentan dedicat femeilor.
        De la o pereche de pantofi pictati, am ajuns la zeci de perechi de pantofi din piele, colectii care vor fi pictati. Orice femeie este fericita cand isi cumpara o pereche sau mai multe de pantofi. Acum sunt de 10 ori mai fericita pentru ca in fiecare zi sunt inconjurata de pantofi de toate culorile si texturi diferite, si in plus ii pictez asa cum visam!  Acest vis poarta numele Imola Brand https://www.facebook.com/Imola-Brand-1037817676290391/?ref=hl cu pantofi din piele, lucrati manual, si pictati de mine, Gina Maican https://www.facebook.com/Gina-Maican-1642987639264865/?fref=ts  Preturile sunt accesibile, pornind de la 270 lei o pereche, si sunt dedicate pentru toate femeile!
                    Ceea ce ma inspira, sunt povestile oamenilor de succes, dar si rezultatele muncii mele, evolutia mea. Motivatia, incapatanarea si perseverenta sunt principalele unelte. ” Daca vrei sa fii inspirat, ramai implicat” – Zig Ziglar.
                Un mesaj catre doamnele si domnisoarele care vor citi acest articol : Ramaneti increzatoare,pastrati-va atitudinea  si purtati Imola Brand. Va imbratisez!
shoe art 2

Leave a Comment