Campania umanitara “Dar din suflet pentru un zambet”

Campania umanitara “Dar din suflet pentru un zambet” are ca scop principal implicarea si atragerea elevilor, părinților și a cadrelor didactice la participarea in cadrul diferitelor activități de voluntariat, pentru deprinderea comportmentului de intrajutorare.

Proiectul a fost demarat in noiembrie 2015, de catre Liceul Teoretic Bilingv „Miquel de Cervantes” la propunerea doamnei Gina Cornea – profesor si doamnei Vali Popa – consilier scolar ISMB, avand ca parteneri de proiect Asociatia Culturala „Arta pentru copiii Romaniei” – Presendinte Crina Matei si Acapulco Events Restaurant & Garden, care s-a bucurat de un neasteptat succes datorita faptului ca ni s-au alaturat o multime de oameni cu suflet mare care au daruit fructe, dulciuri, jucarii s.a., unii dintre ei dorind sa ramana anonimi, astfel, anul acesta continuam cu acelasi spirit dornic in a aduce cat mai multe zambete pe fetele copiilor tinta in proiect.

img_7106 img_7107  img_7111  img_7114

Deschiderea campaniei, editia a II-a, a avut loc la Liceul Teoretic Bilingv „Miquel de Cervantes”, in data de 15 noiembrie 2016, unde elevii au organizat Targul de prajituri si Targul de ciocolata calda si au sustinut un program artistic pe scena din cadrul salii de festivitati, sprijiniti de artistul Florin Grigore si invitatii lui: Luminita Anghel – artist, Liliana Levinta – jurnalist.

Toate activitatile realizate de acestia sunt facute in scopul aducerii unui zambet pe chipurile copiilor de la Centru de Zi „Traian” – Asociatia „Hraniti Copiii” si copiilor de la Institutul Oncologic Bucuresti.

Scrisorile catre Mos pe care acestia le-au scris au ajuns la elevi, parinti, artisti, gradinite.

Joi, 8 decembrie 2016, orele 17.30 artistul Florin Grigore impreuna si elevi de la Liceul Teoretic Bilingv “Miquel de Cervantes” , vor merge la Institutul Oncologic Bucuresti pentru a oferi daruri cu ocazia sarbatoarei de Sfantul Nicolae.

Acest luru a fost posibil cu ajutorul oamenilor cu suflet mare care au raspuns pozitiv nevoilor lor.

Sambata, 10 decembrie 2016, orele 13.00, copiii de la Centrul de Zi “Traian” vor servi pranzul intr-un cadru festiv si de sarbatoare la Acapulco Events Restaurant & Garden. Apoi vor asista la un spectacol artistic special organizat pentru ei, de catre elevii Liceului Teoretic Bilingv “Miquel de Cervantes”, Crina Matei, Florin Grigore & Star Music Band, Luminita Anghel, Deea si Dinu Maxer, Valentina Macarie, Elena Zambila, Florentina Voicu, Leonard Petcu, si alti invitati.

img_7113

Petrecerea se va incheia cu venirea Mosului care va oferi darurile personalizate copiilor care il asteapta cu multa emotie si dragoste.

Campania s-a realizat cu ajutorul:

– Liceului Teoretic Bilingv “Miquel de Cervantes”

– Acapulco Events Restaurant & Garden

– Asociatiei Culturala “Arta pentru copiii Romaniei”

– SC Dascriv Logistics SRL

– Gradinitei “Prietenii mei”, Sector 4, Bucuresti

– Gradinitei “Zana Florilor”, Sector 6, Bucuresti

– Gradinitei nr. 116, Sector 1, Bucuresti

– Gradinitei nr. 246, Sector 6, Bucuresti

– Colegiului National “Spiru Haret”, Sector 2, Bucuresti

– Universitatii “Spiru Haret” – Bucuresti

Leave a Comment